Ons complex heeft een eigen bar: de Cambridgebar.  In de bar zijn vaak leuke feesten en activiteiten waar je als bewoner aan mee kunt doen. De Cambridgebar is een studentenbar die volledig door vrijwilligers wordt gerund en daardoor ook goedkope studentenprijzen voor hun drank kan hanteren.

 

Assortiment
De Cambridgebar heeft een uitgebreid assortiment aan dranken. Bier is al vanaf €1,50 te bestellen en wijn/sterk voor slechts €2,- per glas. Kijk op http://www.cambridgebar.nl/prijslijst.html voor het volledige assortiment!

 

Openingstijden
De Cambridgebar is over het algemeen open op onderstaande tijden. Kijk op http://www.cambridgebar.nl/openingstijden.html voor meer informatie!

maandag    21:00u – 02:00u
dinsdag    21:00u – 02:00u
woensdag    21:00u – 02:00u
donderdag    21:00u – 02:00u
vrijdag    22:00u – 01:00u

 

Bar afhuren
Wil je jouw verjaardag graag in de buurt vieren, maar heb je niet genoeg plek voor al je vrienden en familie? Of ben je afgestudeerd en wil je daar een mooie borrel voor organiseren? Heb je als (studie)vereniging een plek nodig voor bijvoorbeeld een lezing of filmavond? De Cambridgebar verhuurt de barruimte buiten openingstijden voor dit soort gelegenheden, met een maximum capaciteit van 130 personen. Wil je de bar huren voor zo’n gelegenheid? Of heb je een vraag hierover? Kijk dan voor meer informatie op http://www.cambridgebar.nl/afhuren.html!

 

Vrijwilliger worden
Lijkt het je leuk om zowel horeca ervaring op te doen als je medebewoners te leren kennen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij de Cambridgebar! Kijk op http://www.cambridgebar.nl/werken-in-cb.html voor meer informatie!