Gevonden: Woonbestuurslid

Comments Off on Gevonden: Woonbestuurslid 230

Update 10/11/17: We hebben inmiddels een algemeen bestuurslid gevonden om ons team te versterken! Uiteraard kun je ons altijd mailen bij interesse of als je vragen hebt over andere zaken. Hieronder nog het originele bericht:

Het woonbestuur heeft verschillende vaste taken, in het bijzonder het vertegenwoordigen van de belangen van bewoners op verschillende niveaus. Verder werken wij ieder jaar opnieuw aan projecten om de leefbaarheid voor bewoners te verbeteren. Wij zoeken iemand die graag activiteiten wil organiseren voor zijn of haar medebewoners. Je kunt daarbij denken aan speeddaten of een tafeltennistoernooi. Daarnaast is het mogelijk mee te helpen bij het bedenken en verwezenlijken van projecten waar je persoonlijk affiniteit mee hebt. Daarbij kun je denken aan het verbeteren van de veiligheid of het verhogen en/of verbeteren van het voorzieningenniveau.

Je kunt bij het woonbestuur o.a.: Je inzetten voor een project zoals zonnepanelen op de daken, je inzetten voor een voorziening zoals picknicktafels of een algemene minibibliotheek, gereedschap uitlenen, TL-buizen voor bewoners verzorgen of eigen ideeën uitwerken/uitvoeren.

Kom eens praten met het Woonbestuur Cambridgelaan over de mogelijkheden en stuur je motivatie naar woonbestuur.cambridgelaan@gmail.com

Arthur

View all contributions by Arthur