Aanstaande bewoners

Om in aanmerking te komen voor een kamer in het studentencomplex de Cambridgelaan moet je ingeschreven staan bij de woningcorporatie SSH (Stichting Studenten Huisvesting). Door ingeschreven te staan bij de SSH bouw je wachttijd op. Hoe hoger jouw wachttijd des te groter de kans dat jij mag komen hospiteren voor een kamer. De tien personen met de langste wachttijd mogen namelijk hospiteren.

Wist je dat de SSH ook kamers heeft voor studenten aan het conservatorium, topsporters, doven & aanstaande gebarentolken, studenten met een stoornis in het autistisch spectrum? Daarnaast zijn er ook studentenhuizen die rolstoeltoegankelijk zijn, deze bevinden zich op de Cambridgelaan.

Wil je precies weten hoe je aan welke kamer komt? Kijk dan op de site van de SSH voor de meest actuele informatie!

Je kunt ook in het huurreglement lezen wat je moet ondertekenen wanneer je een kamer/woning bij de SSH gaat huren.

Campuscontract
Wanneer je hier komt wonen moet je er rekening mee houden dat er voor de Cambridgelaan geldt dat elke bewoner een campuscontract moet ondertekenen. Een campuscontract houdt in dat een persoon alleen in het complex aan de Cambridgelaan mag wonen als de huurder aantoont student te zijn. Dit betekent dat zodra je klaar bent met je studie je nog maximaal 1 jaar op de Cambridgelaan kunt blijven wonen. Mocht je de kamer niet willen verlaten dan kan de SSH tot uitzetting overgaan.

Filmpje van de SSH over wonen op de Cambridgelaan

Volg ons op
Facebook
Contact

Stichting Cambridgelaan Utrecht
Cambridgelaan 901
3584 DW Utrecht

woonbestuur.cambridgelaan@gmail.com