Afval

Op de Cambridgelaan is een centrale locatie voor het afval, met ondergrondse containers. Dit bevindt zich bij de parkeerplaats die uitkijkt op Johanna. Hier kun je je restafval kwijt of je afval scheiden. Er wordt apart plastic, papier en glas ingezameld. De container voor restafval is op slot, dit kun je openen met een ov-chipkaart of een telefoon met een RFID chip.

Grofvuil

Als je grofvuil hebt waar geen elektische apparaten tussenzitten kun je dit kwijft in de grofvuil container op het terrein. Hiervoor heb je een cijfercode nodig en er gelden een paar regels:

  • Maak vooraf een afspraak met de SSH om de cijfercode te verkrijgen. Stuur minimaal 3 werkdagen voordat je de cijfercode nodig hebt een mail naar kamersutrecht@sshxl.nl met als onderwerp  ‘aanvraag cijfercode container Cambridgelaan’. Vermeld in deze email je naam en adres.
  • Vermeld in deze mail op welke dag en tussen welk tijdstip je jouw grofvuil gaat weggooien.
  • Sluit na gebruik de container weer zorgvuldig af met het hangslot. Draai de cijfercombinatie terug op 0000.
  • Er mogen geen spullen met een stekker in de container. Deze moet je altijd zelf bij de gemeente aanbieden.
  • Zet nooit spullen naast de container of ergens anders op of rond het complex.
  • Wij controleren na het reserveren van de container of deze op de juiste manier is gebruikt.

Als je veel grofvuil hebt of er zitten elektrische apparaten bij, dan kun je een afspraak maken met de gemeente die dit komt ophalen. Dit kan via de site of via 030-286 00 00. Het is niet toegestaan om je grofvuil op het terrein te zetten zonder afspraak.

Volg ons op
Facebook
Contact

Stichting Cambridgelaan Utrecht
Cambridgelaan 901
3584 DW Utrecht

woonbestuur.cambridgelaan@gmail.com